Key lime pie

Kexbotten
200 g digestivekex
100 g smör
Fyllning
400 g sötad kondenserad mjölk
4 st ekologiska äggulor
5 st limefrukter, skal och saft
Till servering
vispad grädde
1 st limefrukt
Gör så här
Sätt ugnen på 175 grader.Krossa kexen till små smulor i en mixer. Blanda dem med smält smör. Tryck ut blandningen i botten och upp på kanterna i 4 mindre pajformar. Förgrädda pajskalen i mitten av ugnen i cirka 10 minuter. Låt svalna.
Blanda kondenserad mjölk med äggulor, rivet limeskal och saft. Låt smeten dra åt sig smak av limeskalen i minst 30–60 minuter. Sila smeten genom en finmaskig sil och släng skalen. Fyll pajskalen och grädda i mitten av ugnen i cirka 15 minuter (något längre om det är 1 stor paj). Låt svalna och servera pajerna med vispad grädde och skivad limefrukt.
Key lime paj gillar jag också, den är så fräsch!